Wedding Bells

Een bruidssjaal zorgt voor het perfecte plaatje: get married in style!

Je hebt alles tot in de puntjes geregeld voor jullie grote dag: jouw prachtige jurk, lingerie en bruidsaccessoires hangen klaar. Angstvallig houdt je het weer in de gaten… Je kunt er niet op vertrouwen. Je wilt een mooie, unieke, luxe sjaal of omslagdoek voor jouw grote dag! Eentje die gezien mag worden, die je zeker meeneemt op jouw honeymoon en daarna perfect op je werk kan dragen. Zo ben je altijd gehuld in de liefde!

Voor de Classic Bride

De White Sand sjaal bestaat uit een soepele off white chiffon en zand suedine. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een off white gehaakte rand.

Voor de Romantic Bride

De Nougat White sjaal bestaat uit een hand geborduurde chiffon laag en een laag in taupe katoen. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een offwhite gehaakte rand.

Voor de Bohemian Bride

De Bohemian Bride sjaal bestaat uit een hand geborduurde chiffon en hand gehaakte katoenen net driehoek. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een taupe kleurige kanten rand.

Voor de Colorful Bride

De Wildflower sjaal bestaat uit de kleurrijke en authentieke Pavlovo print, en is rijk afgewerkt met puur zijden franje en gedecoreerd met verschillende luxe details. Ze is een limited edition. De sjaal heeft een ruim formaat en is door de hoogwaardige kwaliteit wol een lichtgewicht en zacht voor de huid. Deze cool wool houdt warm in de winter en verkoeld in de zomer.

Onze combinaties van stoffen geven iedere sjaal een vrouwelijke en elegante uitstraling, het zijn ware eye catchers en ze vallen soepel. Bovendien zijn ze heel veelzijdig en zowel casual, zakelijk en feestelijk te dragen.

 69,95
 69,95
 89,95
 189,00

De best geklede gast

Het trouwseizoen is in volle gang. Of je nu bent uitgenodigd voor een traditionele bruiloft met ceremonie in een oud kasteel of voor een bohemian strandbruiloft op Ibiza: onze luxe sjaals en omslagdoeken zijn de finishing touch en zorgen ervoor dat jij de best geklede gast van het feest bent.

Voor het maken van de juiste keuze

Het uitkiezen van de perfecte sjaal kan lastig zijn. Stel jezelf in ieder geval deze vragen:

    • Voor welk dagdeel je bent uitgenodigd? Is er een traditionele ceremonie aan gekoppeld in een kerk bijvoorbeeld of juist alleen voor het feest op de boot? Misschien wel voor de hele dag!
    • Op welke locatie wordt het gehouden: in een hip boutique hotel in de stad, een landelijke hooischuur of wordt je verwacht op het strand van Ibiza?
    • Is er een dresscode waar je rekening mee dient te houden?
    • In welke kleur en stijl voel jij je op je best?

Voor de klassieke gast

De Bronze Sorbet sjaal bestaat uit een luchtige zebra print chiffon en koraalroze chiffon laag. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een bronzen brokaten rand en hand gezette kralen.

De Katya sjaal bestaat uit de kleurrijke Pavlovo print en zacht roze suèdine. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met handgeknoopte zijden franje.

Voor de romantische gast

De Silver Flower sjaal bestaat uit zilver kant en taupe katoen. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een zilveren brokaten rand.

De Coral Flower sjaal bestaat uit een soepele koraal roze en fleurige bloemen print chiffon. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een groene gehaakte rand.

Voor de bohemian gast

De Coral Crush sjaal bestaat uit een soepele koraal roze chiffon en hand gehaakte katoenen net driehoek. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een taupe kleurige kanten rand.

Voor de kleurrijke gast

De Lemonade sjaal bestaat uit een soepele citroen gele en een koraal roze chiffon. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een luchtige rand in zebra print.

De Sunny Sky sjaal bestaat uit een soepele citroen gele en een kobalt blauwe chiffon. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een luchtige rand in zebra print.

Onze combinaties van stoffen geven iedere sjaal een vrouwelijke en elegante uitstraling, het zijn ware eye catchers en ze vallen soepel. Bovendien zijn ze heel veelzijdig en zowel casual, zakelijk en feestelijk te dragen.

 69,95
 79,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *