Wedding Bells

Een bruidssjaal zorgt voor het perfecte plaatje: get married in style!

Je hebt alles tot in de puntjes geregeld voor jullie grote dag: jouw prachtige jurk, lingerie en bruidsaccessoires hangen klaar. Angstvallig houdt je het weer in de gaten… Je kunt er niet op vertrouwen. Je wilt een mooie, unieke, luxe sjaal of omslagdoek voor jouw grote dag! Eentje die gezien mag worden, die je zeker meeneemt op jouw honeymoon en daarna perfect op je werk kan dragen. Zo ben je altijd gehuld in de liefde!

Voor de Classic Bride

De Nougat White sjaal bestaat uit een hand geborduurde chiffon laag en een laag in taupe katoen. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een offwhite gehaakte rand.

Voor de Romantic Bride

De Desert Flowers sjaal bestaat uit een kleurige bloemen print in chiffon en witte broderie katoen. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een zachte kanten rand.

Voor de Bohemian Bride

De Bohemian Bride sjaal bestaat uit een hand geborduurde chiffon en hand gehaakte katoenen net driehoek. Daarnaast is de sjaal rijk afgewerkt met een taupe kleurige kanten rand.

Voor de Colorful Bride

De Wildflower sjaal bestaat uit de kleurrijke en authentieke Pavlovo print, en is rijk afgewerkt met puur zijden franje en gedecoreerd met verschillende luxe details. Ze is een limited edition. De sjaal heeft een ruim formaat en is door de hoogwaardige kwaliteit wol een lichtgewicht en zacht voor de huid. Deze cool wool houdt warm in de winter en verkoeld in de zomer.

Onze combinaties van stoffen geven iedere sjaal een vrouwelijke en elegante uitstraling, het zijn ware eye catchers en ze vallen soepel. Bovendien zijn ze heel veelzijdig en zowel casual, zakelijk en feestelijk te dragen.

De best geklede gast

Het trouwseizoen is in volle gang. Of je nu bent uitgenodigd voor een traditionele bruiloft met ceremonie in een oud kasteel of voor een bohemian strandbruiloft op Ibiza: onze luxe sjaals en omslagdoeken zijn de finishing touch en zorgen ervoor dat jij de best geklede gast van het feest bent.

Voor het maken van de juiste keuze

Het uitkiezen van de perfecte sjaal kan lastig zijn. Stel jezelf in ieder geval deze vragen:

    • Voor welk dagdeel je bent uitgenodigd? Is er een traditionele ceremonie aan gekoppeld in een kerk bijvoorbeeld of juist alleen voor het feest op de boot? Misschien wel voor de hele dag!
    • Op welke locatie wordt het gehouden: in een hip boutique hotel in de stad, een landelijke hooischuur of wordt je verwacht op het strand van Ibiza?
    • Is er een dresscode waar je rekening mee dient te houden?
    • In welke kleur en stijl voel jij je op je best?

Voor de klassieke gast

De sjaal Audrey bestaat uit zwart georgette en een zacht eco leer in ruit print. Daarnaast is de sjaal afgewerkt met een rand van vissengraat patroon in camel.

Voor de romantische gast

De sjaal Angela bestaat uit een zebra print en een zachte suedine in oudroze. Daarnaast is de sjaal afgewerkt met een brokaten rand met mooie details aan de uiteinden.

Voor de bohemian gast

De sjaal Gina bestaat uit een zachte wol en een nog zachtere eco leren laag met slangenprint. Daarnaast is de sjaal afgewerkt met een gebreide rand in roze en gedecoreerd met een camel bies.

Voor de kleurrijke gast

De sjaal Carmen bestaat uit de kleurrijke en authentieke Pavlovo wol, afkomstig uit Rusland en is rijk afgewerkt met puur zijden franje en gedecoreerd met verschillende luxe details. Ze is een limited edition; er zijn twee stuks gemaakt en ze zijn alle twee uniek. De sjaal heeft een ruim formaat en is door de hoogwaardige kwaliteit wol een lichtgewicht en zacht voor de huid. Deze cool wool houdt warm in de winter en verkoeld in de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *