Valentijn Favorieten

Wil je voor Valentijn eens wat anders geven dan parfum, sieraden of een hammam-pakket? En is een citytrip naar Venetië ook geen optie? Dan is een Spicy natuurlijk een schot in de roos! Onze sjaals zijn handgemaakt uit meerdere lagen van luxe stoffen, te dragen als sjaal, omslagdoek of cape en gaan een leven lang mee. Een uniek cadeau waarmee je jouw liefde écht kunt laten blijken.

We hebben vast een selectie gemaakt van onze 14 Valentijn Favorieten. Bestel je een van deze sjaals dan pakken wij haar gratis romantisch voor je in en hoef jij het alleen nog maar aan je geliefde te geven. En aan jezelf mag natuurlijk ook!

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je selectie.


Kleuradvies

Of je nu een sjaal voor jezelf of iemand anders zoekt, de juiste kiezen kan nog wel eens ingewikkeld zijn. Het hangt voornamelijk af van welk kleurtype je (of degene waarvoor je shopt) bent. Met ons kleuradvies kun je ontdekken welk kleurtype iemand is en welke kleuren het beste daarbij passen.

Kom je er niet uit?

Geen probleem, onze ontwerpster Waheeda helpt je graag met het uitkiezen van de perfecte sjaal. Stuur per Whatsapp een foto van degene voor wie je shopt en eventueel de sjaals die kandidaat zijn, en we reageren zo snel mogelijk!