Sugar & Spice Sets

We zoeken onze luxe stoffen met de grootste zorg uit en hanteren een zero waste beleid: niets wordt weggegooid. Van de tie & dye stoffen uit de Sugar & Spice collectie worden bijvoorbeeld zowel sjaals, kaftans, tops én haarbanden gemaakt, voor een complete look. We hebben deze bijzondere sets even voor je op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk je outfit bij elkaar kunt stylen.

Ginger

Onze Gingers zijn gemaakt van een warmkleurige elastische burnout stof in bloemenmotief. Deze stof zit heerlijk comfortabel en is Travel Quality, dus altijd kreukvrij en daardoor makkelijk mee te nemen op vakantie.

Lavender

Met onze Lavenders waan je je helemaal aan de Côte d’Azur. Ook zij zijn gemaakt van een elastische burnout stof, ditmaal in een lavendelkleurig palmbladmotief. Deze stof zit heerlijk comfortabel en is Travel Quality, dus altijd kreukvrij en daardoor makkelijk mee te nemen op vakantie.

Jellybean

Ook de Jellybeans zijn gemaakt van een elastische burnout stof, in dit geval in een kleurrijk zig-zagmotief. Deze stof zit heerlijk comfortabel en is Travel Quality, dus altijd kreukvrij en daardoor makkelijk mee te nemen op vakantie.

Macarons

Wie wil er nou geen Macarons? Deze vrolijke items zijn gemaakt van een elastische Travel Quality stof met streepjesprint. Deze stof zit heerlijk comfortabel en is altijd kreukvrij, dus makkelijk mee te nemen op vakantie!

Sesame

Onze Sesame items zijn gemaakt van een zachte luxe stof met een streepmotief in zandtint. De linnen look geeft je direct een zomers gevoel en is daarmee ideaal voor op het strand en op vakantie.