Sugar & Spice op shoot

Er gebeurt veel voordat jouw Spicy om je nek hangt. Er worden stoffen uitgezocht, er wordt ontworpen, er wordt geproduceerd en dan komt er een belangrijk moment: de shoot. De shoot is een ijkpunt. Het is zowel een begin als een einde. Een einde van een periode waarin we de nieuwe collectie ontwikkelen, en het begin van de periode waarin we het aan de wereld tonen. En dat is spannend, want wat als jullie het nou helemaal niets vinden?

Shoots zijn intensief. Het is niet even klik-klak en klaar, maar er is een heel team een flinke dag bezig om de nieuwe collectie vast te leggen. Over alles wordt nagedacht, op ieder detail wordt gelet. Achter de camera staat onze vaste huisfotografe Isabel Sànchez Olid van Studio s111, een professional pur sang, en voor de camera ons favoriete model Melany d’Fonseca, een waanzinnige beauty die verantwoordelijk is voor de vele “oeh’s en aah’s”. Het geeft rust om met hun te werken en te weten dat het goed komt.

Het haar en de visagie wordt gedaan door Brigitta Danastri, klein van stuk maar groots in haar werk en met een ongelooflijk oog voor detail. Datzelfde bezitten de mensen achter de computer. Daar vinden we mijn lieve schoonzus Gracia Afriat (van de geweldige sieraden van GraciArt) en mijn steun en toeverlaat: mijn man Daniël. Zij kiezen de foto’s. Tussendoor fladdert nog ergens Sander ter Haar van Hairtrigger. Hij ontwikkelt veel van onze content. Hij maakt foto’s achter de schermen en zorgt ervoor dat jullie eventjes live mee kunnen kijken.

En ik? Ik ren, vlieg, duik, val en sta weer op om het model te stylen en ervoor te zorgen dat de sjaals er perfect op staan. Het zijn mijn kindjes, en die mogen natuurlijk geen kreukjes of pluisjes hebben. Het klinkt wellicht makkelijk maar neem van me aan: het is écht doorbikkelen.

Uiteindelijk, na een volle dag schieten, staan er 54 foto’s op. Moe maar voldaan ploffen we met z’n allen nog even achter de computer en klikken er doorheen. En dan overvalt me een gevoel van trots. De foto’s zijn prachtig. De collectie is prachtig. 3 dagen later staat alles online en kunnen we het eindelijk van de daken schreeuwen: Sugar & Spice is te koop! We hopen dat jullie er net zo van genieten als wij.

Liefs,Waheeda

Een reactie op “Sugar & Spice op shoot

  1. Carin Lieshout v zegt:

    Geweldige sjaals als je er 1 hebt, wil je er meer. aan 2 kanten te dragen en als stola. Een aanwinst voor je garderobe met een spicy scarves kan je saaie, eenvoudige kleding opvallend maken.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.