Spicy Talk – Wendy Heber

In het vernieuwde Spicy Talk praten we met onze muzes, onze eigen Natural Beauties over hun dag en natuurlijk hun persoonlijke stijl. In deze editie praten we bij met Wendy Heber, lengte 1,63 m, draagt maat 44/46, afdelingsmanager in supermarkt en 41 jaar jong.

1. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? 

Mijn dagelijkse routine is lekker vroeg opstaan, ook als ik vrij ben. Doordeweeks op tijd naar het werk en in de avond genieten van mijn gezin. In het weekend trekken we er vaak op uit om lange wandelingen te maken.

2. Wat betekent Natural Beauty voor jou?

Dichtbij mij mezelf blijven, geloven in mezelf en genieten van de kleine, positieve dingen die het leven ons biedt. En natuurlijk hoort er wel iedere dag een spicy bij om mij zelfverzekerd te voelen omdat de spicy scarves zoiets moois toevoegen aan de dagelijkse look.

3. Welke items zijn favoriet van de NB collectie en wat staat er nog op jouw wishlist? 

De wensenlijst is oneindig van spicy. Na 13 items nog lang niet compleet. #jeroen schiet me af haha. Ik draag graag bodywarmer Danny en sjaal Danny.
Nathalie, Stevie, Manilla, Virgin black polka dot staan zeker nog op mijn lijstje. Maar de comfy set black lijkt me ook heerlijk….

4. Welke boodschap wil jij andere Natural Beauties meegeven?

tja…. blijf dicht bij jezelf, enjoy your life, behandel een ander hoe jezelf behandeld wilt worden en vooral nu: stay safe and spicy!

Liefs, Wendy

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.