Spicy Talk: Judith Hagoort

In het vernieuwde Spicy Talk praten we met onze muzes, onze eigen Natural Beauties over hun dag en natuurlijk hun persoonlijke stijl. In deze editie Judith Hagoort, 40 jaar, financieel dienstverlener, wintertype, 1.67 m, draagt maat 48/50 en woont in Utrecht.

1. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit?
Ik werk met cijfertjes en doe dat (nog) deels op kantoor. Qua kleding en make-up maak ik geen onderscheid in een thuis of kantoor dag, behoudens dat ik mijn schoenen inwissel voor een paar sloffen.

Door corona ben ik (uiteraard) veel meer thuis waardoor ik eindelijk toe kom aan het bereiden van al die recepten die ik al jaar en dag verzamelt heb. Ik heb koken altijd al leuk gevonden, maar voor corona waren het vaak toch wat gemakkelijke en snelle maaltijden.

Als ik er na werktijd niet meer uit hoef, verruil ik mijn werkoutfit voor een combi outfit. Niets zo heerlijk om op de bank in het Spicy bontje weg te dromen bij een boek/tijdschrift/ film of (creatieve) inspiratie op te doen via internet.

2. Wat betekent Natural Beauty voor jou?
Heel kort samengevat: jezelf zijn

3. Welke items zijn favoriet van de Natural Beauty collectie en wat staat er nog op jouw wishlist?
Sjaal Ash is op dit moment favoriet omdat deze met zowel sportieve als zakelijke outfits te combineren is. Op mijn wishlist staat de Rose Flower sjaal, al lonkt sjaal Dominique ook 😉

4. Welke boodschap wil jij andere Natural Beauties meegeven?
Always try to stay positive! Soms makkelijk gezegd dan gedaan, zeker ten tijden van corona, maar het leven is te kort om in zak en as te zitten. Misschien heb je nu eindelijk tijd om dat boek eens te lezen?

Liefs, Judith Hagoort.

De favoriete items van Judith

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.