Spicy Talk – Hellen van Nes

In Spicy Talk praten we met onze muzes, onze eigen Natural Beauties over hun dag en natuurlijk hun persoonlijke stijl. In deze editie Hellen van Nes, 50 jaar, management assistent, maat 42 en woont in Almere.

1.Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit ?

De wekker gaat door de weeks om 5:30 uur. Ik heb een leuke afwisselende baan. Ik ga van de 4 werkdagen er gemiddeld nog 2 naar kantoor (Vitale beroep)  De dagen dat ik thuis werk sta ik wel wat later op. Ik leg mijn kleding eigenlijk altijd s ’avonds al klaar, dat scheelt de volgende morgen toch weer een paar minuten. Vaak kies is voor een simpele zwarte outfit, de Spicy scarve is dan echt de finishing Touch. Ik heb een hele collectie sjaals verzameld in de loop der jaren. Als ik er een draag, krijg ik altijd veel positieve opmerkingen.  De werkdag eindigt om een uurtje of 4 . Eenmaal thuis trek ik iets makkelijks aan. Ik ga dan vaak met een muziekje in de oren, een stukje wandelen. Wij wonen in de buurt van bos en water en hierdoor is er altijd wel een leuke route te vinden. Eenmaal thuis ga ik koken en voorzie mijn gezin van een lekkere maaltijd en doe een aantal dingen in het huishouden. Daarna plof ik lekker op de bank, voor een serie op Netflix of een leuk programma op tv. Ik volg ook een studie dus dat doe ik ook nog ergens tussen door. Voor Corona ging ik vaak weg, winkelen lunchen, uiteten met mijn man of vrienden. Dit mis ik wel, maar het is even niet anders. Als ik wel weg ga draag ik trouwens vaak mijn Spicy mondkapje. Inmiddels zijn face-time en Teams fijne mediums gebleken en een  prettige manier om met vrienden en familie in contact te blijven.          
 S‘ avonds ga ik redelijk op tijd naar bed als je dagen zo vroeg beginnen ben je op een gegeven moment wel af.

2.Wat betekend Natural Beauty voor jou ?
Jezelf kunnen en mogen zijn. Beauty from within.

Welke Items zijn favoriet van de NB collectie en wat staat er nog op jouw wishlist ?
De Sjaal Ash 😊 Zij staat op mijn kerst-wensenlijstje. Ik heb al een prachtig pakje met een Spicy erop gezien onder de boom. 

Welke boodschap wil jij andere Natural Beauties meegeven ?
Wees je zelf, jij bent goed zoals jij bent.
Zorg goed voor jezelf zeker in de rare tijd waarin wij nu in leven. Wees lief voor jezelf en koop af en toe iets moois voor jezelf (bijvoorbeeld iets spicy)

Liefs Hellen

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.