Spicy Talk: Astrid de Graaff

In het vernieuwde Spicy Talk praten we met onze muzes, onze eigen Natural Beauties over hun dag en natuurlijk hun persoonlijke stijl. In deze editie Astrid de Graaff, 56 jaar, leerkracht (met een passie voor koken), lentetype, 1.63 m, draagt maat 38/40 en woont in Pijnacker.

1. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? 

Ik begin elke dag rustig met een kopje Espresso, de krant lezen en ontbijten, samen met mijn man die nu thuis werkt.
Daarna kies ik mijn kleding voor de dag. Meestal draag ik een basis van lange broek, top, trui, mooie Spicy sjaal en oorbellen.
Daarna ga ik naar buiten voor een ochtendwandeling en/of boodschappen doen. Buiten draag ik een Spicy hoed en sjaal. In de supermarkt draag ik een Spicy mondkapje.
De middag bestaat uit een middagdutje doen, foodblogs schrijven en gezonde maaltijden bereiden👩‍🍳

2. Wat betekent Natural Beauty voor jou?
Met een Natural Beauty item voel ik mij mooi. Het maakt mij blij! En het is multi functioneel. Een Spicy sjaal geeft mij warmte maar ook een chique look!! De hoed beschermt mijn ogen tegen fel zonlicht. In de supermarkt draag ik een Spicy mondkapje, in de kleur die bij mijn kleding past.

3. Welke items zijn favoriet van de NB collectie en wat staat er nog op jouw wishlist? 
 
Mijn favoriete item is de Mahogany hoed, met een mooie brede rand. De brede riem, Pine, draag ik ook graag. Om een lange trui of vest.
Met de Mahogany gilet kan ik nieuwe prachtige combinaties maken.
 
Op mijn wishlist staat de Forest Gilet én een sjaal met kunst leren deel. Ik kom graag weer een keer langs voor een Private shopping, om te passen en een mooie kleur uit te kiezen!
 
4. Welke boodschap wil jij andere Natural Beauties meegeven?
Iedereen is een Natural Beauty!!
Jij bent uniek en mooi van binnen, op jouw eigen manier. Wees altijd jezelf en positief!! Met een Natural Beauty zie je er ook aan de buitenkant prachtig uit!!
Laat Waheeda jou inspireren met haar creativiteit en enthousiasme. Private Shopping is een aanrader!!
 
Liefs, Astrid
Last piece
SALE

Accessoires

Riem – Pine

 12,95 24,95

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.