Spicy Talk – Anouk Helmers

In het vernieuwde Spicy Talk praten we met onze muzes, onze eigen Natural Beauties over hun dag en natuurlijk hun persoonlijke stijl. In deze editie Anouk Helmers, 43 jaar, freelance communicatie professional, zomertype, 1.73 m, draagt maat 42 en woont in Amsterdam.

1. Hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit? 
Ik ben een avondmens, dus sta ’s ochtends zo laat mogelijk op. Het voordeel van thuiswerken voor mij; geen reistijd! Ik stap onder de douche, trek mijn Black spice comfy set aan (aanrader!), geef mijn kat te eten en klap mijn laptop open. Na een hele dag in mijn thuiskantoor te hebben vertoefd, ga ik graag even een frisse neus halen. Lukt niet elke dag, hoor… Nu het buiten weer wat kouder wordt, kies ik altijd een van mijn Spicy sjaals om te dragen. Elke dag staat mijn stemming (of hoofd) naar een andere kleurencombi. ’s Avonds steek ik kaarsjes aan in huis en droom weg bij de gedachte aan etentjes, stapavonden en concerten met vrienden. Ooit mogen we weer…!
Op de momenten dat ik wél de deur uit ga, kies ik iets leuks om aan te trekken. Ook als ik koffie ga drinken met een vriendin. Elk moment grijp ik aan om me goed te voelen in mijn outfit! Dat was voor de corona-tijd wel anders, toen koos ik altijd voor een makkelijke outfit. Nóg een voordeel van de bijzondere tijd waarin we leven! 😉

2. Wat betekent Natural Beauty voor jou 
Puurheid, authenticiteit en altijd jezelf zijn.
 
3. Welke items zijn favoriet van de NB collectie en wat staat er nog op jouw wishlist? 
De wolachtige kaftans met bijbehorende haarband en sjaal vind ik prachtig! En zo lekker comfortabel en warm voor de herfst/winter. Op mijn wishlist staat de kimono Emerald silk bovenaan… Maar ook het gilet in de kleuren Stone of donkerblauw (ik heb uit betrouwbare bron dat die er aan komt) vind ik geweldig!

4. Welke boodschap wil jij andere Natural Beauties meegeven?

In deze zin uit een liedje van Leonard Cohen zit een mooie boodschap: There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.
Liefs, Anouk

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om jou een optimale ervaring te bieden op onze website.