Tis the season to be jolly!

De feestdagen komen eraan en dat betekent natuurlijk dat je je geliefden wilt verrassen met een mooi, uniek en attent cadeau. En wat kun je dan beter geven dan één van onze prachtige Spicy items? We hebben cadeaus voor iedere portemonnee, en hebben hieronder alvast wat suggesties voor je op een rijtje gezet.

Cadeaus tot € 40

In onze collectie vind je diverse accessoires om iedere outfit prachtig mee af te stylen. Van warme beanies tot stijlvolle riemen en zelfs enkele waanzinnige sjaals. Voor een zacht prijsje heb je een Spicy verrassing welke gegarandeerd in de smaak valt! Een aantal van onze blauwe suggesties, voor meer kleuren, bekijk de pagina:

Cadeaus van € 40 tot € 80

Onze luxe handgemaakte sjaals zijn hét perfecte cadeau om iemand mee te verwennen. De eco lammy scarves zijn bijzonder populair, evenals hun bodywarmer zusjes. Of ga je voor een prachtige hoed als ultieme give away? Denk eens aan één van deze cadeaus:

Cadeaus van € 80 tot € 150

Wil je écht iets heel bijzonders geven? Dan zijn onze kaftans of kimono’s wellicht een optie. De faux wool kaftans zijn zelfs geschikt voor mensen met een wol-allergie, en de kimono’s zijn gemaakt van sensueel kant. Of wat dacht je van de unieke Bohemian Bride sjaal of de Kaftan Agate?

Cadeaus vanaf € 150

De crème de la crème van onze collectie zijn toch wel onze lange zijden kimono’s en natuurlijk onze Limited Editions. Deze items zijn gemaakt van de meest luxe stoffen die we konden vinden, zoals authentiek Russisch Pavlovo Posad Wol. Wat dacht je van deze waanzinnige items?