Spicy & Fabulous: A Timeless Beauty

Spicy & Fabulous: A Timeless Beauty

Ieder seizoen organiseer ik ‘Spicy & Fabulous’, een event waarop iedereen onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collectie kan leren kennen. Deze keer stond het evenement zodoende in het teken van de herfst en natuurlijk A Timeless Beauty.

Er komt wat bij kijken

Geloof het of niet: we beginnen weken van tevoren aan de voorbereidingen voor Spicy & Fabulous. Er moet natuurlijk voldoende nieuwe collectie zijn, we nodigen anderen Spicy bedrijven uit en er moet worden nagedacht over de sfeer, het eten en drinken en de muziek. Gelukkig staat de locatie al wel vast, want ik kan altijd terecht bij mijn vrienden van Studio s111.

Spicy Friends

Ik wil met Spicy & Fabulous een compleet fashion, beauty en lifestyle evenement geven voor de Spicy vrouw (en tegenwoordig ook man). Daarom doe ik het niet alleen en nodig ik ook mijn Spicy Friends uit om hun producten te tonen. Allemaal Spicy proof natuurlijk. Deze keer was er een beauty demo van Squalan (waarvan de producten ook in mijn webshop verkrijgbaar zijn), award winnende Chinese thee van Ming Cha en waren er luxe sieraden van GraciArt. Een prachtige combinatie voor een gezellige avond.

Eten, drinken en live muziek

Een evenement staat of valt natuurlijk met de sfeer, en die wordt vaak bepaald door de hapjes, drankjes en de muziek. Al snel zijn we eruit: een borrelplank vol met lekkernijen, Spicy Pumpkin Soup, lekkere wijntjes en twee bijzondere Gin-Tonics in herfstsmaken. Dat laatste werd verzorgd door mijn communicatiestrateeg Sander van Hairtrigger, die naast websites bouwen en flyers ontwerpen blijkbaar ook verstand heeft van cocktails. Voor de muziek richtte ik me tot Like Amy, een fantastische zangeres die ik op De Pier in Scheveningen leerde kennen. Haar vertolking van Amy Winehouse is fenomenaal, dus zij moest er bij zijn.

De nieuwe herfstcollectie is er!

Spicy & Fabulous betekende natuurlijk vooral de lancering van de nieuwe herfstcollectie. 25 prachtige sjaals waaronder 3 limited editions, én nieuw bij Spicy: 3 heerlijke cardigans. Bovendien is dit de eerste collectie met unisex sjaals, zodat ook de mannen een prachtige Spicy aan hun garderobe kunnen toevoegen. Geïnspireerd door beroemdheden uit de Swinging Sixties en Seventies heeft de collectie de naam Timeless Beauty meegekregen, en zijn ze allemaal vernoemd naar de zangers, zangeressen en filmsterren uit die tijd. Zo vind je onder andere Aretha, Farrah, Marilyn en Janis terug.

De collectie onderscheidt zich door nieuwe stoffen als eco leather, lammy en bouclette, en wordt dit seizoen gekenmerkt door warme kleuren, strakke lijnen en gedetailleerde afwerkingen voor een preppy look. En ze zijn natuurlijk zoals je van Spicy gewend bent op diverse manieren en tijdens iedere gelegenheid te dragen.

Bestsellers tijdens Spicy & Fabulous

Een nieuwe collectie lanceren is altijd spannend, maar ook verschrikkelijk leuk! Wat was het weer ontzettend gezellig en wat heb ik een hoop lieve reacties gekregen. Ik ben heel dankbaar voor iedereen die er was en alle mensen die hebben meegeholpen om ook deze editie tot een succes te maken. Wij hebben er in elk geval enorm van genoten. De nieuwe sjaals en cardigans zijn supergoed ontvangen, en dat maakt me natuurlijk enorm blij. Dit waren de bestsellers tijdens Spicy & Fabulous:

Ieder voordeel heeft zijn nadeel

Ik heb gemerkt dat deze collectie ontzettend populair is en daar ben ik natuurlijk waanzinnig trots op. We doen ons best om zoveel mogelijk bij te produceren zodat iedereen zijn of haar favoriete sjaal kan krijgen. Mocht je nog niet besteld hebben maar wel interesse hebben, wacht dan niet te lang. Zodra de stof op is kunnen we helaas geen nieuwe sjaals meer produceren.

Shop nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *