Retourneren

Is je product toch niet helemaal wat je ervan verwacht, dan kan je deze retourneren. Als het gaat om een op maat of voorkeur gemaakt product, dan gaat retourneren helaas niet. Vul het retourformulier in en stuur deze per mail naar info@spicyscarves.nl met als onderwerp ‘retour’ en geef jouw naam en ordernummer op. Je ontvangt dan van ons een retourzegel waarmee je jouw product(en) gratis kunt retourneren. Voor de retour van hoeden vragen wij een eigen bijdrage van € 4, mondkapjes mogen niet geretourneerd worden. Deze regeling geldt alleen in NL, anders worden de verzendkosten in rekening gebracht voor retour. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan helaas niet.

Let op: mocht blijken dat je niet aan de voorwaarden hebt voldaan, maar je product(en) wel retour hebt gestuurd, dan moeten wij deze helaas weer aan jou terugsturen en kunnen we niet overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten).

Liever ruilen voor een ander product? Dat kan! Vul het retourformulier in en stuur deze per mail naar info@spicyscarves.nl met als onderwerp ‘ruilen’ en geef jouw naam en ordernummer op. Je ontvangt van ons dan een retourzegel per mail waarmee je jouw product gratis ( geldig binnen NL, vanuit het buitenland berekenen wij de retourkosten door ) terug kunt sturen. Stuur binnen 30 dagen (gerekend vanaf de datum van ontvangst) jouw product(en) terug. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan helaas niet.

Wij sturen na ontvangst jouw nieuw gekozen product op. Houdt er rekening mee dat onze producten in beperkte oplages worden gemaakt, dus pas bij bevestiging van onze kant kan je rekenen op het gekozen exemplaar. Uiteraard berekenen wij dan de verzendkosten door.

Terugbetaling / Bijbetaling

Na ontvangst en controle van het pakket zal er worden gekeken of er een bedrag wordt geretourneerd. Vermeld jouw IBAN nummer en voor buitenland betalingen uw BIC/ SWIFT nummer van jouw bank op het retourformulier. Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald. Indien er betaald is met een kadobon zal er een nieuwe kadobon worden aangemaakt (en geen geld teruggestort worden).

Download retourformulier