Annuleren

Indien Spicy Scarves reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom aan je terugstorten.


Retourneren

Is de Spicy toch niet helemaal wat je ervan verwacht, dan kan je deze retourneren. Als het gaat om een op maat of voorkeur gemaaktproduct, dan gaat retourneren helaas niet. Stuur een mail naar info@spicyscarves.nl met als onderwerp ‘retour’ en geef jouw naam en ordernummer op. Stuur binnen 14 dagen (gerekend vanaf de datum van ontvangst) de Scarves terug. Vul het retour formulier in, dat je hieronder kunt downloaden en zendt het met jouw retour mee. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden onder begeleiding van het retourformulier. Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan helaas niet.

Let op: mocht blijken dat je niet aan de voorwaarden hebt voldaan, maar wel hebt retour gestuurd, dan moeten wij helaas weer aan jou terug sturen en kunnen we niet overgaan tot terugstorten van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Liever ruilen voor een andere Spicy Scarves? Dat kan! Stuur ons even een mail info@spicyscarves.nl met als onderwerp ‘ruilen’ en stuur ons binnen 14 dagen ( gerekend vanaf de besteldatum ) de scarves terug. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden onder begeleiding van het retourformulier. Passen mag uiteraard, maar ‘even dragen’ kan helaas niet.

Wij sturen dan jouw nieuw gekozen Spicy Scarves op. Houdt er rekening mee dat onze scarves in beperkte oplages worden gemaakt, dus pas bij bevestiging van onze kant kan je rekenen op het gekozen exemplaar.

Wij adviseren je het pakket aangetekend retour te sturen naar :
Spicy Scarves
Retouren
Schagerlaan 103
1097 HP Amsterdam

Bewaar de Track & Trace code van uw pakje goed. Spicy Scarves kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketjes.

Terugbetaling // Bijbetaling

Na ontvangst en controle van het pakket zal er worden gekeken of er een bedrag wordt geretourneerd. Vermeld jouw IBAN nummer en voor buitenland betalingen uw BIC/ SWIFT nummer van jouw bank op het retourformulier. Reeds betaalde bedragen worden binnen 7 dagen terugbetaald. Indien er betaald is met een kadobon zal er een nieuwe kadobon worden aangemaakt (en geen geld teruggestort worden).

Retour formulier

Download hier een retourformulier.