Leave your Spicy review here!

Geweldig!

5,0 rating
16 april 2020

Ooit in Antwerpen op de swan market voor het eerst de sjaals gezien en ik was gelijk verkocht. Nu inmiddels 11 sjaals verder en hopelijk van de zomer een hoed erbij. Altijd super geholpen met uitzoeken en daarnaast ook nog gezellig! Service is ook fantastisch; een sjaal is aangepast en weer toegestuurd 😘🌶

Manon

Kwaliteit en uniek!

5,0 rating
16 april 2020

Ik heb een prachtige en heerlijke sjaal gekocht afgelopen herfst. En een onwijs mooie hoed! Van het weekend de kaftan besteld en een zomer hoed. Gisteren ontvangen en wat is het prachtig en draagt het heerlijk! Ze gaat de ceintuur langer maken voor mij (ben iets te dik…) ook zo’n super service! Onwijs lief! Dankjewel ❤️ Ps; je pakketje openen is ook een feestje!

Eva Vink

Wauw!

5,0 rating
11 april 2020

Wat een prachtige sjaals! Ik heb er nu twee maar weet zeker dat er nog velen zullen volgen 🙂

Bianca

Verslaafd aan Spicy!

5,0 rating
5 april 2020

Al sinds de eerste proefcollectie ben ik groot fan van Spicy! Ik heb inmiddels een aardige collectie sjaals, maar ook andere kledingstukken als jurk, kimono en vest. Allemaal prachtige en bijzondere exemplaren, waarmee je elke outfit een enorme stylish boost geeft! Ik kijk elke keer weer uit naar een volgende collectie en nieuwe lanceringen. Love it!!

Anouk

Fantastisch

5,0 rating
5 april 2020

Met een spicey scarf maak je je saaie outfit helemaal leuk! En je kunt gedurende de dag ook nog variëren omdat je ze op verschillende manieren kunt dragen. Ik ben echt super blijken mijn spicey’s !

Jildou

Spicy Topfan

5,0 rating
4 april 2020

Mijn eerste sjaal, ruim drie jaar geleden van mijn dochter gekregen, was liefde op het eerste gezicht. Zulke mooie kleurcombinaties en stoffen. Prachtig👌😍 Het enthousiasme en de oprechte aandacht en betrokkenheid van Waheeda en Daniël doen mij iedere keer weer terugkeren naar het winkeltje op De Pier. Al is het maar voor een praatje of het bewonderen van de nieuwe collectie. Waheeda heeft zelfs een prachtige sjaal op maat gemaakt, voor op mijn feestjurk bij het huwelijk van mijn dochter🤩
Inmiddels heb ik een grote collectie sjaals, hoeden, kimono, trui/jurk en cardigan. Die collectie zal zeker nog groter worden!!
Ik ben Topfan🤩😍🌶❤️

Astrid de Graaff

Love love loooveee!

5,0 rating
4 april 2020

Ik heb een Spicy scarf voor de zomer, én een voor in de winter. Ik kan niet meer zonder, en ik krijg er zóveel complimenten over! Daarnaast heb ik ook een prachtige jurk van Spicy scarves, en dat gaat vast niet het laatste item worden in mijn Spicy collectie. Love love loooveee ‘em! Oh enne, ge-wel-dige service & shops by the way!

Kelly

Spicy boost

5,0 rating
4 april 2020

Ik kocht 2 prachtige scarves tegelijk. Zodra ik ze omdeed (draperen volgens de tutorial 😉) voelde ik me top. Het geeft echt een boost om je outfit compleet te maken met zo’n mooie sjaal.
En, niet onbelangrijk, ook nog eens zo’n vriendelijke en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling. Ik ben spiced up en blij.

Carolijn van Ham

Very stylish and excellent quality

5,0 rating
4 april 2020

I’ve been in love with spicy scarves for several years now. Each scarf is a work of art, a nice finishing touch for every outfit. All scarves are versatile, and can be worn in multiple ways, as a scarf or even a cape. Excellent quality of fabrics and colour variety to match every style. Good and fast shipping as well. I would highly recommend this as a gift or just as a personal treat!

Irene Kallimasioti

Classy & comfy

5,0 rating
4 april 2020

Ik heb zelf een lammy en was er zo weg van dat ik er ook gelijk een aan m’n moeder cadeau heb gedaan. Ook zij is er dolgelukkig mee en… twinning is winning!

Sander

Origineel & Kwalitatief!

5,0 rating
4 april 2020

Mijn collectie sjaals is inmiddels uitgebreid met vele prachtige Spicies!
Ze ademen stuk voor stuk kwaliteit en originaliteit uit.
Je ziet gewoon de toewijding die erin gestopt is. De stoffen, de combinaties, de afwerking. Zelfs de verpakking is om door een ringetje te halen!
Ze zijn niet alleen leuk voor een kadootje aan jezelf maar ook een ander maak je er ontzettend blij mee!
Met een originele Spicy Scarve scoor je altijd!

Marina Dekker
5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitmuntend100%
Zeer goed0%
Gemiddeld0%
Onvoldoende0%
Slecht0%