Spicy Scarves – The Collection –

Spicy Scarves is een accessoire- en kledingmerk voor vrouwen die van een vurig leven houden. 

Wat begon met een handgemaakte sjaal, bestaande uit verschillende lagen die je op meerdere manieren kunt dragen is Spicy Scarves na 7 jaar uitgegroeid tot een lifestyle merk. 

Het geesteskind van Waheeda Afriat is klaar voor een stap naar de toekomst en draagt de nieuwe naam Spicy Scarves – the collection. 

‘Met verfijnde, unieke en betaalbare accessoires en kleding, kun je jouw eigen persoonlijkheid benadrukken en loop je weg van de massa. In onze collectie wil ik dat je naast een aantal basics vooral die items kunt vinden, die de Spice factor hebben, keer op keer. Ik ben daar constant naar op zoek en wil dat graag met jullie delen.’

De collectie bestaat uit unieke accessoires en kleding ontworpen en gemaakt in Amsterdam en een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten, die de Spicy missie uitdragen.

Easy pieces met de Spice factor die jouw look van dag naar nacht transformeren. Stuks die voor een lange tijd meegaan, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu en die je keer op keer met veel liefde draagt.

Wij geloven in lichaamsvormen, en niet zozeer in maten en streven ernaar om elke vrouw mooi en Spicy te maken. De collectie loopt van maat 34 – 42 en van maat 44 – 50. We bieden ook een tailor made service voor extra lengtes.

De Spicy vrouw houdt van reizen en avontuur en is vrij van geest. Ze is trouw aan zichzelf, heeft een dosis humor en is vol SPICE.

Geniet van het leven en spice it up, liefs Waheeda