Kleuradvies

Een sjaal is het eerste kledingstuk dat dichtbij jouw gezicht zit, dus bij de kleur van je huid. Het is daarom belangrijk om de kleuren te kiezen die je goed staan, waardoor je als het ware ook meer kleur in je gezicht krijgt. Sommige kleuren trekken alle kleur uit je gezicht en sommige kleuren brengen je teint juist tot leven.

Vaak weet je wel welke kleuren je staan en kies je al jaren dezelfde veilige kleuren. Maar het is toch leuk om een keer een andere kleur te kiezen dan je altijd al doet, maar die je ook heel goed staat. Je vindt jezelf als het ware opnieuw uit en let op: dat straal je ook uit en mensen om je heen zullen daarop positief reageren. Voel je goed, voel je mooi, voel je eigen kleur!

Bij Spicy Scarves houden we van kleur en vooral van het mixen ervan, we inspireren jou graag om eens een stapje buiten je comfort zone te nemen. De kern van de vierseizoenen kleurenanalyse is, dat iedere persoon een natuurlijk seizoenstype heeft op basis van de kleur van de ondertoon van de huid, de haarkleur en de oogkleur. Gebruik onderstaand kleuradvies als hulplijn bij het maken van een keuze.

Warme kleurtypes

Personen met een gelige ondertoon in hun huid (perzik of abrikooskleurig) Warme kleurtypes zullen er het mooist uitzien in warme kleuren (kleuren met een gele ondertoon). Warme kleurtypes zijn herfst- of lentetypes.

De ideale kleuren voor herfsttypes:

Shop onze sjaals voor herfsttypes

De ideale kleuren voor lentetypes:

Shop onze sjaals voor lentetypes

Koele kleurtypes

Personen met een blauwachtige, roze ondertoon in hun huid. Koele kleurtypes zullen er het mooist uitzien in koele kleuren (kleuren met een blauwe ondertoon). Koele kleurtypes zijn winter- of zomertypes.

De ideale kleuren voor wintertypes:

Shop onze sjaals voor wintertypes

De ideale kleuren voor zomertypes:

Shop onze sjaals voor zomertypes

Petra Spelbos
Creative director / eigenaresse

Kom je er toch niet helemaal uit?Je mag mij natuurlijk ook altijd een Whatsapp sturenmet jouw foto en selectie, dan help ik je er graag bij.

Stuur een whatsapp