Happy Holidays met Spicy Scarves

De kerstvakantie staat voor de deur en deze zal anders zijn dan alle andere jaren. Wij hopen jou te inspireren met onze tips om er zeker iets moois en bijzonders van te maken.

Me time

Een heerlijk moment voor jezelf creëren is natuurlijk het allerbelangrijkste. Vanuit een ontspannen jij, komen de goede ideeën en positieve vibes vanzelf. En daar hoef jij je natuurlijk helemaal niet schuldig over te voelen, Natural Beauty!

Online Shoppen

Een mooi kado online shoppen en laten opsturen naar iemand die dat verdiend. Dat mag natuurlijk ook naar jezelf zijn.

Netflixen

Een spannende serie volgen of even wegdromen bij prachtige kostuums en decor.  Dit zijn onze favoriete series op het moment:

 1. The Queen’s Gambit
 2. Vis a Vis
 3. The Crown

Beauty Ritueel

Plan een Jij-middag in! Zet een heerlijk muziekje op, brand een heerlijk geurende kaars en verklaar de badkamer tot jouw domein. Onze favoriete bezigheden:

 1. Gezichtsmasker
 2. Nagels
 3. In bad

Boek lezen

Wat is er nou heerlijker dan op reis in jouw hoofd? Door het lezen van een boek, kom je overal en brengt je tot rust. Onze favoriete genres zijn:

 1. Roman
 2. Thriller
 3. Misdaad

Mindfulness / Yoga

In het hier en het nu zijn, geeft je een gevoel van rust, focus, energie en plezier. Vind je het lastig dit zelf te moeten doen? Zoek dan een van de vele podcasts op om je hierbij te helpen.

 1. Affirmatie
 2. Meditatie
 3. Concentratie

Friends & Family time

Energie krijgen en geven is natuurlijk fijn als je dat kunt doen met de mensen om je heen. We volgen natuurlijk de richtlijnen en proberen daar omheen te plannen. Lol hebben op afstand is natuurlijk ook te regelen. 

Film kijken

Op de bank met een bak popcorn en de leukste kerst-, romantische- of avontuurlijke film paraat, zorgt voor een gezellige middag om nog heerlijk over na te praten. Op ons lijstje staat:

 1. Jingle Jangle
 2. The Holiday
 3. Enola Holmes

Do It Yourself

Steek je handen uit de mouwen. You Tube staat vol met leuke DIY- filmpjes. Een heerlijke bezigheid en leerzaam. Verras jouw lieve buurvrouw met één van je toffe creaties.

 1. Droogbloemen schikken
 2. Schilderen
 3. Create your own Spicy met onze kleurplaat

Spelletjes

Spelletjes doen, you hate it or you love it. Onze all time favorites zijn:

 1. Vertellis
 2. Schaken
 3. 30 seconds

Naar buiten

Even heerlijk naar buiten, samen of alleen. Er zijn tal van mogelijkheden om een frisse neus te halen. Denk aan:

 1. Natuur
 2. Kunst
 3. Fietsen

Creatief

Daag jezelf uit en roep de inner Picasso in jezelf naar boven. Leef je creatief helemaal uit en doe een wedstrijdje wie de mooiste creatie heeft gemaakt.

 1. Tekenen
 2. Koken
 3. Fotografie

Holiday time

December is de maand om te shinen, ondanks de donkere dagen maken wij en jij er de mooiste en gezelligste dagen van.

Wine & Dine

De feestdagen zijn bijna ondenkbaar zonder een heerlijke maaltijd. Er zijn altijd ontzettend veel opties, maar wij zijn ontzettend fan van deze opties:

 1. Gourmet
 2. Winter Barbecue
 3. Kok aan huis

New Year’s Eve

31 December is het weer zo ver. We gaan een nieuw jaar in, maar dat kan natuurlijk niet zonder het vaste recept van Oud en Nieuw.

 1. Oliebollen
 2. Proosten
 3. Voornemens voor het nieuwe jaar

Onze goede voornemens zijn:

 1. Nederlandse taal op Instagram
 2. Een verrassende nieuwe Spring Summer collectie
 3. En vooral veel liefde en positiviteit verspreiden

Dress Up

Ondanks dat er dit jaar niet uitbundig gefeest mag worden, mag je er nog wel prachtig uitzien tijdens de feestdagen. Maak je outfit helemaal af met onze feestelijke stoffen:

 1. Fluweel
 2. Golden flakes
 3. Kant

Get Away

Wat in deze tijden nog wel mogelijk is, is er even lekker tussen uit gaan in eigen land.  Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Amsterdam en waan je even weg op een vakantie. Wij kunnen daar wel wat voordelen aan bedenken, namelijk:

 1. Ontbijt op bed
 2. Bezoek aan een museum
 3. Uitkijk over Amsterdam

Gifts

Wat is er nou leuker dan cadeautjes geven en cadeautjes krijgen?! Dit zijn onze persoonlijke favoriete cadeautjes om te geven:

 1. Spicy Scarf
 2. Spicy Kaftan
 3. Spicy Kimono

Geef een reactie