De inspiratie voor de Natural Beauty collectie

De inspiratie voor de Natural Beauty collectie komt voort uit de stay at home situatie waar we met zijn allen in zijn beland. Je goed voelen is je comfortabel voelen en dat geeft je kracht. Maar hoe voel je je comfortabel? Mijn grootste geheim is je te omhullen in fijne, zachte en luxe lagen. Je kunt deze gebruiken zowel in jouw home office, op de bank, tijdens een wandeling in de buurt of een rit door de natuur. De kleuren en prints uit de natuur staan centraal. In deze turbulente tijd kiezen we voor tijdloos en duurzaam en investeren we in onszelf. Voel je goed en comfortabel in jouw eigen vel.

Eco lammy

Onze bestseller sjaals in nieuwe kleuren roest en licht blauw zijn licht in gewicht, warm en hebben een hoog aai gehalte. Nieuw in de collectie zijn de oversized bodywarmers in deze comfortabele stof, die zowel binnen als buiten over een jasje gedragen kunnen worden.

Eco leer

Door het vele wandelen kwam ik op het idee een stof toe te voegen aan de collectie die tegen regen kan. Een soepele, zachte en luxe kunst leer die praktisch en stylish is. De sjaals maakten we in een extra large afmeting zodat je deze als een grote omslag kunt om doen over je jas als het regent of heerlijk binnen kunt omdoen als extra laag. Ook hier is een belangrijke eigenschap dat het een licht gewicht is, dus ook perfect binnen te dragen. Ook nieuw in de collectie zijn de gilets in deze elegante en stoere stof. Een gilet geeft kracht aan een outfit en gaat van zakelijk tot stoer.

Eco wol

Deze comfortable en elegante kabelstof hebben we gekozen om zijn kwaliteit en eigenschappen. Een zachte weldaad voor de blote huid en perfect voor een ieder met een wol allergie. Rechte sjaals met een luxe rand en elegante winter kaftans hebben we in deze stof toegevoegd aan de collectie.

Golden Flakes

We hebben gekozen voor een sixties print met een subtiel goud vlokje. Deze sjaals behoren tot de deluxe collectie en zijn dubbelzijdig te dragen.

Check print met sportieve denim

De klassieke ruit maar dit keer met de stoere denim gecombineerd. Deze sjaals behoren tot de deluxe collectie en zijn dubbelzijdig te dragen.

Animal print

We hebben gekozen voor de small leopard print gecombineerd met de koele en warme tonen licht bruin. Een tijdloze klassieker.

Bloemen print

Zowel de Limited Edition sjaals als de zijde kimono’s hebben een prachtige en artistieke bloemen print.

Belangrijker dan ooit staat centraal de diversiteit en de saamhorigheid die ons vrouwen verbindt.

We hebben een collectie neergezet bestaande uit evergreens en klassiekers, omdat we juist nu geloven in de kracht daarvan. Voor de campagne shoot wisten we direct welke elementen centraal moesten staan:

  • De natuur
  • Selfcare
  • Diversiteit

Belangrijker dan ooit staat centraal de diversiteit en de saamhorigheid die ons vrouwen verbindt. Het leven doen we samen en we hebben elkaar nodig. We organiseerden een herfst picknick en hiervoor nodigden we een mix van een aantal invloedrijke vrouwen (die een boodschap uitdragen waar Spicy Scarves achter staat) uit en bespraken we een aantal onderwerpen die ons raken: leeftijd, vorm en kleur. In een wereld waarin er al zoveel verlangd wordt van ons mensen, laten we vooral met respect en liefde met elkaar en onszelf omgaan. Schoonheid begint van binnen en straal je uit naar buiten. Voel je comfortabel, voel je gehoord en gesteund… Jij bent een Natural Beauty!

Met grote dank en bewondering voor:

Claudia Kooij
Maureen Powel
Gonda van Halteren
Jolanda Quivooij
Anita Willemars
Joke Meier
Marieke Hagesteijn

Special thanks to:

BF Jeans, Squalan, Blackstone Footwear, Graciart Jewels, Studio s111 en Rebelmust.

Shop de natural beauty collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *