Colorful Friday Week

Graag willen wij onze stock verkleinen zodat we ruimte hebben voor nieuwe items! En dat doen we 1 x per jaar tijdens deze week. Kom snel kijken of jouw favorite kledingstuk ertussen zit!

SALE HIER!

Spicy Scarves

Met verfijnde, unieke en betaalbare accessoires en kleding, kun je jouw eigen persoonlijkheid benadrukken en loop je weg van de massa. In onze collectie willen wij dat je naast een aantal basics vooral die items kunt vinden, die de Spice factor hebben, keer op keer. Wij zijn daar constant naar op zoek en wil dat graag met jullie delen.

De collectie bestaat uit unieke accessoires en kleding ontworpen en gemaakt in Nederland en een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten, die de Spicy missie uitdragen.

Easy pieces met de Spice factor die jouw look van dag naar nacht transformeren. Stuks die voor een lange tijd meegaan, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu en die je keer op keer met veel liefde draagt.

Wij geloven in lichaamsvormen, en niet zozeer in maten en streven ernaar om elke vrouw mooi en Spicy te maken.

Product van de maand November

Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan willen wij je graag onze heerlijke cuddle jackets showen! Ga heerlijk warm en stijlvol de herfst door.

 • Spicy items zijn voor elke vrouw ongeacht je maat.

 • Spicy Scarves items worden gemaakt in Nederland! Daar zijn we best een beetje trots op.

 • Wij streven naar meer kleur in het straatbeeld, Spicy it up!

 • We werken met nederlandse leveranciers. Dit is iets duurder, maar ook beter voor de natuur!

 • Jouw laten stralen in prachtige items die jouw zelfvertrouwen geven, show yourself!

 • Dieke's Mixstore

  Bij Dieke's Mixstore shop je hoeden en sjaals van Spicy Scarves.

  Venestraat 1, Nijkerk

 • De Runners

  Bij De Runners shop je sjaals, kaftans en kimono's van Spicy Scarves.

  Runstraat 2, Amsterdam

 • Verkooppunt worden?

  Heb jij een gezellige winkel en denk je dat wij een match zij? Neem dan zeker contact met mij op en dan kom ik graag bij je langs om je te ontmoeten. Wie weet gaan wij een geweldige samenwerking tegemoet! Hopelijk mag ik binnenkort bij jou een kopje koffie komen drinken!